Simota: Nu am vândut niciun meci

Finanţatorul clubului Jiul, Alin Simota, a infirmat zvonurile potrivit cărora echipa din Petroşani nu şi-ar fi apărat corect şansele în meciul de pe teren propriu cu FC Târgovişte, scor 2-3, din etapa a XVIII-a a Ligii a II-a.

15 afișări
Imaginea articolului Simota: Nu am vândut niciun meci

Simota: Nu am vândut niciun meci (Imagine: Mediafax Foto)

"O mai mare prostie ca asta nici nu am auzit. Cum să ne dăm la o parte. Nici nu vreau să dezvolt această aberaţie. Nu am vândut niciun meci", a spus Simota.

El a precizat că relaţia sa cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, este doar una de prietenie.

"S-a bătut multă monedă pe relaţia dintre mine şi Becali, dar vreau să spun că este doar o relaţie de prietenie şi nimic mai mult. De fapt este o colaborare între un club mare, Steaua, şi unul mediu, Jiul, fără implicaţii politice. Este o realizare pentru noi contractul de colaborare cu Steaua, echipă căreia i-am dat deja trei jucători: Roiu, Abuzătoaie şi Bicfalvi. Cu siguranţă vor mai fi şi alţi jucători care vor lua drumul echipei din Ghencea atunci când va fi momentul şi vor avea valoare pentru Steaua", a punctat Simota.

Alin Simota consideră că sunt şanse slabe ca Jiul Petroşani să revină în primul eşalon. "Acum, în acest moment, echipa mea nu are valoare să revină pe prima ligă. Poate în timp, când va avea valoare, vom putea vorbi despre promovare. Mi-e greu să pronunţ acest cuvânt din moment ce nu suntem susţinuţi aşa cum ar trebui de factorii locali", a precizat Simota.

Dintre jucătorii echipei Jiul, Mircea Gheorghe nu a semnat prelungirea contractului şi ar putea părăsi clubul din Liga a II-a. Fotbalistul a fost eliminat încă din primul meci al returului şi a primit trei etape de suspendare, plus o amendă de 1.000 de lei. Mai mult jucătorul a fost trimis să se pregătească la echipa a doua a clubului. Surse din apropierea jucătorului susţin că acesta ar dori să părăsească mai curând gruparea Jiul, fiind nemulţumit de statul pe care îl are în prezent. "Mircea Gheorghe a greşit şi dacă el va rămâne sau nu la echipă asta va decide antrenorul", a spus Simota.

Tehnicianul Gheorghe Poenaru a afirmat că nu vrea să renunţe la jucător. "Deocamdată Mircea Gheorghe este jucătorul echipei noastre până la vară şi nu vreau să renunţ la el. Sper să fi învăţat câte ceva din sancţiunile primite", a afirmat Poenaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici