Sinner l-a învins pe Djokovic şi duce Italia în finala Cupei Davis

Italianul şi-a luat revanşa în faţa sârbului, după finala de la Turneul Campionilor la tenis, şi l-a învins pe liderul mondial de două ori, la simplu şi la dublu.

500 afișări
Imaginea articolului Sinner l-a învins pe Djokovic şi duce Italia în finala Cupei Davis

Sinner l-a învins pe Djokovic, iar Italia joacă finala Cupei Davis

Italia a învins Serbia în semifinalele Davis Cup şi s-a calificat în marea finală, acolo unde va întâlni Australia. Greul l-a dus Sinner, locul 4 ATP, care a jucat şi la simplu, şi la dublu, în această seară.

Serbia liderului mondial Novak Djokovic a fost eliminată din Cupa Davis în semifinale cu scorul general de 2-1. Jannik Sinner şi Lorenzo Sonego au calificat Italia în ultimul act învingându-i pe Novak Djokovic şi pe Miomir Kecmanovic cu scorul de 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 35 de minute de joc.

În primul meci din cadrul confruntării Serbia - Italia, Miomir Kecmanovic (55 ATP) l-a doborât pe Lorenzo Musetti (27 ATP) cu 6-7 (7), 6-2, 6-1. Kecmanovic s-a impus după aproape două ore şi jumătate de joc, el având 5 aşi şi nicio dublă greşeală, adversarul său reuşind 9 aşi, dar făcând şi trei duble greşeli.

Djokovic n-a putut face 2-0, pierzând dramatic în faţa lui Sinner. Elevul lui Darren Cahill l-a învins pe Novak Djokovic cu scorul de 6-2, 2-6, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore şi 35 de minute de joc.

Pe durata confruntării, Djokovic, socotit cel mai valoros jucător la retur din toate timpurile, a avut trei mingi de meci consecutive, la scorul de 4-5, pe serviciul lui Sinner, însă italianul le-a salvat pe toate, obţinând apoi break-ul care i-a adus marea victorie şi a trimis confruntarea în jocul decisiv de la dublu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici