Sistemul electronic de acces de la stadionul Steaua nu funcţionează

Sistemul electronic de acces de la stadionul Steaua, care trebuie inaugurat la partida cu Zaglebie Lubin, din manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, nu funcţionează din cauza unor defecţiuni tehnice, intrarea spectatorilor făcându-se ca şi până acum, prin ruperea biletelor.

6 afișări
Imaginea articolului Sistemul electronic de acces de la stadionul Steaua nu funcţionează

Sistemul electronic de acces de la stadionul Steaua nu funcţionează

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că nu s-a reuşit cuplarea sistemului integrat la server. "Nu au reuşit să cupleze sistemul integrat cu serverul şi din această cauză, pentru a nu îngreuna accesul în stadion, s-a decis ca intrarea să se facă ca şi până acum, prin ruperea biletului. Existau probleme la citirea biletului pe turnichet", a spus Argăseală.

Întrebat dacă sistemul va fi folosit la următorul meci, cel cu Poli Iaşi, oficialul stelist a răspuns: "În momentul în care se va reuşi conectarea sistemului integrat la server. De ce nu s-a reuşit până în acest moment? Să întrebăm constructorul".

Accesul spectatorilor în stadion s-a făcut începând cu ora 17.30, cu 30 de minute mai târziu de ora anunţată iniţial. Biletele erau rupte de oamenii de ordine, iar spectatorii treceau prin turnichete, care erau deblocate.

La ora 17.30, la casele de bilete de la stadionul Steaua cozile erau încă mari, iar vânzarea tichetelor se face ca şi până acum, spectatorii trebuind să prezinte buletinele sau cărţile de identitate. Casele de bilete ar trebui să se închidă la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici