Sloane Stephens, nemulţumită după ce meciurile fetelor au fost mutate pe arenele secundare de la Brisbane

Sloane Stephens (24 WTA) a fost eliminată în prima rundă a turneului WTA Premier din Brisbane (Australia), marţi dimineaţă, iar ulterior a criticat decizia organizatorilor de a muta meciurile fetelor pe arenele secundare în favoarea competiţiei masculine pe echipe ATP Cup.

93 afișări
Imaginea articolului Sloane Stephens, nemulţumită după ce meciurile fetelor au fost mutate pe arenele secundare de la Brisbane

Sloane Stephens, nemulţumită de mutarea meciurilor fetelor pe arenele secundare de la Brisbane

Stephens a cedat contra rusoaicei Liudmila Samsonova (129 WTA), scor 4-6, 6-2, 3-6, în prima rundă de la Brisbane, iar după meci nu şi-a ascuns nemulţumirea faţă de organizatori, considerând o lipsă de respect decizia acestora de a obliga jucătoarele de top să evolueze pe arenele secundare.

"Cred că e o provocare să ai ATP Cup în acelaşi loc în care se joacă şi un turneu Premier din circuitul feminin. Nu cred că e prea bine când eşti numărul unu mondial şi joci pe un teren secundar. E o chestiune de respect. Nici măcar nu am fost întrebate pentru a fi luate în considerate. A fost ceea ce ATP şi-a dorit, iar asta a primit. Aşa se întâmplă mereu. E un lucru nefericit, dar trebuie să jucăm şi sperăm ca anul următor să fie aduse câteva modificări", a declarat jucătoarea americană, citată de Brisbane Times.

ATP Cup, competiţia masculină pe echipe aflată la prima ediţie, se desfăşoară în perioada 3-12 ianuarie. În faza grupelor, până joi, meciurile au loc în trei oraşe din Australia: Brisbane, Perth şi Sydney. Turneul masculin se suprapune cu cel feminin, care e programat în intervalul 6-12 ianuarie.

La turneul WTA Premier din Brisbane participă nume importante din tenis, precum liderul mondial Ashleigh Barty, care va debuta în competiţie în turul secund, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Maria Sharapova, Sloane Stephens, Petra Kvitova, Elina Svitolina, Angelique Kerber sau Kiki Bertens.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici