Snooker: John Higgins - Judd Trump, prima semifinală la Openul Scoţiei

Ronnie O'Sullivan, cel mai talentat jucător de snooker din istorie, a fost învins, vineri, scor 2-5, de John Higgins, într-un meci contând pentru sferturile de finală ale Openului Scoţiei, în timp ce în al doilea sfert de finală, Judd Trump a trecut de Robert Milkins, cu 5-3.

509 afișări
Imaginea articolului Snooker: John Higgins - Judd Trump, prima semifinală la Openul Scoţiei

Snooker: John Higgins - Judd Trump, prima semifinală la Openul Scoţiei

Englezul Ronnie O'Sullivan, locul 12 în clasamentul mondial, a avut un început extrem de slab la masa din Glasgow, iar Higgins a dominat primele trei frame-uri. Favoritul gazdelor se apropia de un neverosimil 4-0, însă o ratare la bila verde l-a costat jocul.

John nu a fost afectat din cauză că Ronnie a câştigat frame-ul, iar scoţianul a făcut rapid 4-1. O'Sullivan s-a apropiat la 2-4, pentru ca Higgins să închidă meciul cu un break de 104 puncte.

John Higgins s-a apropiat la două victorii de al 29-lea titlu al carierei, dar şi de un premiu de 70.000 de lire sterline. John, cel care se va duela cu Judd Trump în semifinalele Openului Scoţiei, a declarat pentru site-ul worldsnooker.com: "Fiecare victorie reuşită împotriva lui Ronnie este una specială, chiar dacă el are o zi proastă. Mi-a oferit mai multe şanse, iar eu am fost determinat ştiind că joc în faţa familiei şi a prietenilor".

Judd Trump a avut un meci dificil în faţa englezului Robert Milkins.Meciul a fost echilibrat în primele şase frame-uri, scorul fiind egal, 3-3, însă finalul i-a aparţinut lui Trump, care a câştigat rapid două jocuri consecutive şi s-a calificat între cei mai buni patru jucători la Openul Scoţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici