Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru o televiziune americană

  • Rapperul american Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris pentru postul de televiziune american NBC.
  • El va realiza reportaje regulate pentru emisiunea Olympic Primetime Show.
  • Jocurile Olimpice de la Paris se vor desfăşura în perioada 26 iulie-11 august, potrivit BFM TV.
287 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru o televiziune americană

Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru o televiziune americană

Snoop Dogg a apărut într-un videoclip promoţional „Snoop Year's Eve" alături de sportivii americani Suni Lee (gimnastică), A'ja Wilson (baschet), Jagger Eaton (skateboarding) şi Kelly Cheng şi Sara Hughes (volei pe plajă), cu care a discutat despre Jocurile Olimpice.

„Pe toată durata Jocurilor, Snoop va fi în conversaţie cu Mike Tirico, gazda Jocurilor Olimpice de la NBC, aducând perspectiva sa unică asupra a ceea ce se întâmplă la Paris unei audienţe largi de americani în prime-time. El va explora reperele emblematice ale oraşului, va asista la competiţiile şi evenimentele olimpice şi va vizita atleţii, prietenii şi familiile lor", a precizat reţeaua într-un comunicat.

La rândul său, rapperul a declarat că „a crescut urmărind Jocurile Olimpice" şi că aşteaptă cu nerăbdare începerea competiţiilor.

„Sunt încântat să-i văd pe aceşti atleţi incredibili dând totul la Paris. Este o sărbătoare a îndemânării, a dedicării şi a căutării măreţiei. Vom asista la o competiţie uimitoare şi, bineînţeles, voi aduce stilul Snoop în acest amestec. Aceasta va fi cea mai epică Olimpiadă din toate timpurile, aşa că rămâneţi pe fază şi nu vă lăsaţi. Haideţi să ridicăm, să sărbătorim şi să facem ca aceste jocuri să fie de neuitat, să aprindem competiţia şi să-i lăsăm pe cei mai buni să strălucească precum aurul", a transmis rapperul.

Snoop Dogg nu va fi la prima experienţă legată de Jocurile Olimpice. La Tokyo, în 2021, el a comentat o probă de echitaţie împreună cu actorul Kevin Hart. Înregistrarea a fost vizionată de peste două milioane de ori pe YouTube.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici