ŞOC în Turul Franţei. Chris Froome, câştigătorul de anul trecut, a abandonat

Ciclistul britanic al echipei Sky, Chris Froome, câştigătorul de anul trecut, a abandonat, miercuri, Turul Franţei, după ce a căzut de mai multe ori în etapa a cincea.

539 afișări
Imaginea articolului ŞOC în Turul Franţei. Chris Froome, câştigătorul de anul trecut, a abandonat

Chris Froome (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Froome a căzut în mai multe rânduri în etapa a cincea, cea în care se concurează pe pavate şi pe o vreme nefavorabilă.

Rutierul britanic s-a accidentat la cot şi la picior. După ultima căzătură, cu aproximativ 65 de kilometri înainte de finalul etapei, Froome a decis să nu mai continue cursa şi s-a suit într-o maşină a echipei.

Froome căzuse şi în etapa a patra a Turului Franţei şi se accidentase la mână.

Chris Froome, în vârstă de 29 de ani, a câştigat Turul Franţei în 2013 şi era principalul favorit al competiţiei de anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici