Societatea care administrează clubul de fotbal Gloria Buzău a intrat în faliment

Firma Gloria Buzău SA, societatea pe acţiuni care administrează clubul de fotbal Gloria Buzău (liga a II-a), a intrat în faliment din cauza unor datorii acumulate la bugetul de stat, în valoare de 3,5 milioane lei (825.000 de euro).

94 afișări
Imaginea articolului Societatea care administrează clubul de fotbal Gloria Buzău a intrat în faliment

Societatea care administrează clubul de fotbal Gloria Buzău a intrat în faliment (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Lichidatorul Daniel Stan a anunţat falimentul clubului din Crâng, după ce Direcţia de Finanţe Publice a solicitat plata datoriei de 35 de miliarde de lei vechi pe care SC Gloria Buzău SA o are la bugetul de stat.

Dosarul se află în acest moment la secţia Comercial a Tribunalului Buzău.

Directorul sportiv al Gloriei Buzău, Dan Tulpan, va propune Comitetului Executiv al FRF, cel mai probabil în şedinţa din luna februarie, trecerea patrimoniului şi a restanţelor de la SC Gloria Buzău SA la FC Gloria Buzău.

După primele 17 etape ale campionatului, echipa Gloria Buzău ocupă locul 9 în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici