Soderling: Aştept măcar un sms de la Borg pentru că l-am împiedicat pe Nadal să-i bată recordul

Tenismanul suedez Robin Soderling a declarat, duminică, după ce l-a eliminat pe Rafael Nadal, în optimi la Roland Garros, că aşteaptă măcar un sms de mulţumire din partea conaţionalului său Bjorn Borg pentru că l-a împiedicat pe spaniol să-i depăşească recordul, informează AFP.

1 afișare

"Aştept măcar un sms de la Bjorn Borg pentru a-mi mulţumi că l-am împiedicat pe Nadal să-i bată recordul. Este cea mai mare victorie din cariera mea, un moment de neuitat. Îmi voi aminti de ea toată viaţa. Este un vis devenit realitate. Este cea mai mare provocare căreia i-am făcut faţă, este enorm să învingi cel mai mare jucător din istorie pe zgură, la Roland Garros. Sunt în al nouălea cer. Am jucat excelent, aşa cum doream. Am jucat ca şi cum eram la antrenament. Experienţa mea mi-a servit. Turneul continuă. Va fi dificil", a spus Soderling.

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 1 mondial şi câştigător în ultimele patru sezoane la Roland Garros, a fost eliminat, duminică, în optimile de finală, după ce a fost învins de suedezul Robin Soderling, cap de serie numărul 23, cu scorul de 6-1, 6-2, 6-7 (2/7), 7-6 (7/2).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici