Sofia Kenin a câştigat titlul de jucătoarea anului în tenis

  • Kenin are 16 victorii şi 2 înfrângeri în turneele mari din 2020
  • Americanca a câştigat Australian Open şi a ajuns în finala Roland Garros
  • În 1977, Virginia Wade a câştigat titlul de jucătoarea anului fiind pe locul 4 WTA
513 afișări
Imaginea articolului Sofia Kenin a câştigat titlul de jucătoarea anului în tenis

Kenin, jucătoarea anului în WTA

Anul 2020 nu este unul de care cei mai mulţi dintre noi îşi vor aduce aminte cu plăcere. Totuşi, pentru Sofia Kenin, 2020 a însemnat o mare rampă de lansare, care a dus-o la titlul de jucătoarea anului în tenis.

Le-a depăşit pe Halep, Osaka şi Barty, mai bine clasate decât ea în WTA. Clasamentul nu spune, însă, toată povestea.

Kenin a fost singura jucătoare care a ajuns în două finale de Grand Slam din trei turnee organizate anul acesta.

Pe prima a câştigat-o şi, odată cu ea, a ridicat primul mare trofeu din carieră la Australian Open.

SOFIA KENIN - Jucătoarea anului 2020 în WTA: Am muncit atât de mult să ajung aici. Am trecut printr-o perioadă dificilă. Nu multă lume a crezut în mine. Oamenii m-au ignorat şi, în final, am reuşit. Le-am demonstrat tuturor că se înşeală. În primul rând, am făcut-o pentru mine. Am făcut-o pentru familia mea, pentru că sunt o parte imensă din succesul meu şi nu aş fi unde sunt astăzi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici