Sofia: Străzi blocate traficului înaintea meciului Bulgaria-România

Mai multe străzi din Sofia au fost blocate traficului în vederea meciului dintre reprezentativele Bulgariei şi României, programat sâmbătă, de la ora 18.00, în grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008, informează Novinite.com.

3 afișări

Potrivit sursei citate, porţiuni ale străzilor Gurko, Evlogi, Hristo Georgievi şi Dragan Tsankov au fost închise, iar parcarea în zona din apropierea stadionului Vasil Levski a fost interzisă.

"În combinaţie cu cerul înnorat de deasupra capitalei Bulgariei, meciul de fotbal le oferă o experienţă neplăcută şoferilor, ca să nu mai menţionăm faptul că fanii bulgari sunt însetaţi de succes şi îşi vor vedea favoriţii jucând doar pentru mândria lor", notează Novinite.

Potrivit agenţiei Focus, măsurile de ordine la partida dintre cele două reprezentative vor fi asigurate de 537 de poliţişti şi jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici