Sora lui CR7 a închis magazinul de îmbrăcăminte din Madeira. Nu este singura afacere falimentară a familiei Ronaldo

Elma Aveiro, una dintre surorile lui Cristiano Ronaldo, a anunţat închiderea magazinului de îmbrăcăminte CR7 din Madeira, după mai bine de 15 ani de la deschidere.

275 afișări
Imaginea articolului Sora lui CR7 a închis magazinul de îmbrăcăminte din Madeira. Nu este singura afacere falimentară a familiei Ronaldo

Sora lui CR7 a închis magazinul de îmbrăcăminte din Madeira. Nu este singura afacere falimentară a familiei Ronaldo

Elma Aveiro, una dintre surorile lui Cristiano Ronaldo, a anunţat închiderea magazinului de îmbrăcăminte CR7 din Madeiram după mai bine de 15 ani de muncă. O decizie, aşa cum este publicată pe profilul tău de Instagram, dureroasă, dar necesară.

În videoclipul postat pe Instagram apar încăperile goale. „Am proiecte foarte importante, care necesită angajament, afecţiune şi dragostea familiei mele. Întrucât timpul nu este suficient pentru toate şi întrucât viaţa este formată din etape, după 15 ani am decis să închid un capitol din viaţa mea. Nu a fost o decizie uşoară, pentru că de aici a început visul meu”.

Elma susţine că decizia ei are la bază o agendă încărcată, inclusiv, după cum a raportat AS, designul de bijuterii şi promovarea unui brand de şampanie.

Cu toate acestea, nu este primul magazin sau afacere pe care Ronaldo şi familia lui l-au închis în ultimii ani. În urmă cu aproximativ 12 luni, un restaurant din Madeira şi-a închis porţile. Şi, mai devreme, în 2020, obloanele magazinului de îmbrăcăminte din Vilamoura, Algarve, au fost coborâte, probabil din pricina vânzărilor reduse.

Mai mult, în urmă cu câţiva ani, aceeaşi soartă a avut-o şi o fabrică pe care Cristiano o deţinea în cartierul Parque de las Naciones din Lisabona. Între timp, însă, afacerile s-au diversificat.

În special, construcţia de hoteluri şi lansarea de noi activităţi legate de ochelari de soare, parfumuri, blugi, pantofi şi lenjerie intimă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici