Sorana Cârstea, asaltată de chinezi pentru autografe

Jucătoarea de tenis Sorana Cârstea a fost asaltată de fanii chinezi pentru a acorda autografe, fiind, după gimnaste, cea mai căutată sportivă din lotul României la Jocurile Olimpice de la Beijing, transmite trimisul MEDIAFAX.

13 afișări
Imaginea articolului Sorana Cârstea, asaltată de chinezi pentru autografe

Sorana Cârstea, asaltată de chinezi pentru autografe (Imagine: www.itftennis.com)

Sorana Cârstea face turul lumii în această perioadă, după ce a venit din România la Beijing şi apoi, după Jocurile Olimpice, va merge la un turneu în Statele Unite. Cârstea a spus că nu mănâncă mâncare chinezească pentru că nu îi face bine din punct de vedere sportiv, de aceea a cerut un meniu special japonez. Jucătoarea de tenis este singura sportivă din lotul României care cere mâncare specială.

Pe de altă parte, antrenorul naţionalei feminine de handbal, Gheorghe Tadici, a primit o prăjitură cu răvaş, conform unei vechi tradiţii chinezeşti. Tadici a tras mesajul "vei câştiga o medalie". Antrenorul român, care crede în această superstiţie, a spus că ţine tot timpul biletul în buzunar şi le arată fetelor mesajul la şedinţa tehnică, pentru a le mobiliza.

În urmă cu două zile şi gimnastul Marian Drăgulescu a primit o prăjitură cu răvaş, mesajul găsit de el fiind "după această Olimpiadă, românii se vor mândri cu tine". Drăgulescu a spus că dacă se împlineşte ce scrie pe răvaş, îl va pune în ramă. Au mai tras răvaşe judoka Alina Dumitru "Vei avea probleme cu detectorul de metale" şi gimnastul Răzvan Şelariu "Nu vei uita niciodată participarea la Beijing".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici