Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur de la Masters-ul de tenis WTA 1000. De cine a fost învinsă

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (40 WTA) a fost eliminată în primul tur de la Masters-ul de tenis WTA 1000 de la Montreal, fiind învinsă de Victoria Azarenka (15 ATP), din Belarus.

545 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur de la Masters-ul de tenis WTA 1000. De cine a fost învinsă

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur de la Masters-ul de tenis WTA 1000. De cine a fost învinsă

Azarenka s-a impus în două seturi, 6-2, 6-2, după doar o oră şi 15 minute, după ce meciul fusese amânat aproape două ore din cauza ploii.

Sorana Cîrstea a fost dominată la toate capitolele, chiar dacă procentual a servit mai bine cu primul serviciu şi nu a avut nicio dublă greşeală. Mai mult, Cîrstea a reuşit să ia un break adversarei sale, însă nu a reuşit să câştige pe propriul serviciu decât 3 game-uri.

Azarenka a răzbunat astfel înfrângerea de la Wimbledon, unde Cîrstea o învinsese în turul doi, cu 2-1 la seturi.

Fostă număr 1 mondial, Azarenka este semifinalistă de două ori la Montreal. Ea a realizat 5 break-uri, a salvat toate cele 10 mingi de break cu care s-a confruntat, cu excepţia uneia, şi a reuşit 19 lovituri câştigătoare, comparativ cu cele 11 erori neforţate.

La turneul de la Montreal va evolua şi Simona Halep (13 WTA), care o va întâlni joi dimineaţa, la ora 2.00 (ora României), pe americana Danielle Collins (28 WTA).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici