Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul secund al turneului de la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, locul 64 în clasamentul WTA, a pierdut, joi, scor 5-7, 4-6, meciul jucat cu Carla Suarez Navarro (Spania, 23 WTA) în turul secund al turneului de Mare Şlem de la Roland Garros (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 de euro.

158 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul secund al turneului de la Roland Garros

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul secund al turneului de la Roland Garros (Imagine: Hepta)

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 31 de minute. În primul set, Cîrstea a avut 2-0 în start, dar a fost egalată, pentru ca mai apoi să preia din nou conducerea, 3-2. După o serie de cinci game-uri în care cele două au mers cap la cap cu serviciul, Sorana Cîrstea şi-a dat serviciul în game-ul 11, iar apoi Suarez Navarro a servit bine şi a pus capăt setului, scor 7-5, în 50 de minute.

În actul secund, Carla Suarez Navarro a condus cu 2-0 în debut, fiind egalată şi chiar permiţându-i Soranei să preia conducerea (4-2). Sportiva din Spania a câştigat, apoi, patru game-uri la rând şi şi-a trecut în cont şi setul secund, scor 6-4, în 41 de minute. În turul următor, Carla Suarez Navarro o va întâlni pe rusoaica Elena Vesnina, locul 15 în ierarhia mondială.

Pentru accederea în turul secund, Sorana Cîrstea va încasa un cec în valoare de 60.000 de euro şi 70 de puncte în clasamentul WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici