Sorana Cîrstea conduce cu 1-0 la seturi în partida cu Varvara Gracheva, întreruptă din cauza ploii

Condiţiile meteorologice de la turneul de tenis feminin de la Montreal, Canada, au provocat o serie de amânări şi întreruperi de meciuri. Printre acestea şi cel al Soranei Cîrstea cu franceza Varvara Gracheva (43 WTA).

421 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea conduce cu 1-0 la seturi în partida cu Varvara Gracheva, întreruptă din cauza ploii

În primă fază, meciul a fost amânat cu mai mult de o oră. Ulterior, cele două jucătoare au reuşit să ducă la bun sfârşit un prim set, câştigat cu 6-4 de Cîrstea, înainte ca meciul să fie întrerupt din cauza ploii.

Partida contând pentru primul tur al turneului canadian dotat cu premii totale de 2,788,468 dolari, a fost echilibrată, fără break-uri până la 5-4 pentru Cîrstea.

Românca a salvat o minge de break, la 2-2, după care a ratat la rândul ei altele două, la 4-3. În cele din urmă, a reuşit să câştige împotriva serviciului în game-ul cu care a şi închis setul cu 6-4.

La ora transmiterii acestei ştiri nu se cunoştea încă ora reluării partidei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici