Sorana Cîrstea, de nerecunoscut în disputa cu Shuai Zhang. A fost eliminată în 55 de minute la Miami

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la turneul de tenis de la Miami, fiind învinsă la debutul ei în competiţie de jucătoarea chineză Shuai Zhang (43 WTA), in doar 55 de minute, cu un categoric 1-6, 1-6.

344 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, de nerecunoscut în disputa cu Shuai Zhang. A fost eliminată în 55 de minute la Miami

Sorana Cîrstea, de nerecunoscut în disputa cu Shuai Zhang. A fost eliminată în 55 de minute la Miami

Favorită numărul 24, Cîrstea a intrat în competiţie direct în turul secund, însă se pare că bucureşteanca nu a reuşit să se acomodeze la condiţiile climaterice din sudul Floridei, unde căldura şi umiditatea au afectat deja mai multe jucătoare.

Cîrstea fusese eliminată săptămâna trecută, în optimile de finală de la Indian Wells de Simona Halep.

Meciul a fost practic fără istoric, Sorana Cîrstea reuşind să câştige în total doar 27 de puncte, din cele 83 jucate, adjudecându-şi doar două game-uri.

Cu un moral clar superior, Shuai Zhang a dominat la toate capitolele, procurându-şi 14 mingi de break şi servind foarte bine cu primul serviciu (71%).

Pentru prezenţa pe tabloul principal al turneului, Cîrstea va fi recompensată cu 30.130 dolari americani şi 35 de puncte WTA, care o vor ajuta cel mai probabil să rămână în top 30.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici