Sorana Cîrstea eliminată de la Brisbane de Linda Noskova

Intrată direct în turul doi la turneul de tenis de la Brisbane (Australia), Sorana Cîrstea, actualmente numărul 26 mondial, a fost eliminată din competiţie de sportiva cehă Linda Noskova (40 WTA), după un meci ce a avut nevoie de set decisiv.

219 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea eliminată de la Brisbane de Linda Noskova

Sorana Cîrstea eliminată de la Brisbane de Linda Noskova

Noskova, care o învinsese în primul tur pe Timea Babos, s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-4, într-un meci ce a durat 2 ore şi 22 de minute.

Sportiva cehă a câştigat contra serviciu după primele 4 game-uri şi i-a fost suficient pentru a-şi adjudeca primul set. Cîrstea, favorita numărul 10 a turneului dotat cu premii de 1.736.763 dolari, a avut o şansă mare de a restabili egalitatea în setul de debut, când la 5-4 pentru Noskova a ratat 4 mingi de rebreak, care ar fi putut să o readucă în set.

Setul secund a fost echilibrat până la 4-4, cu un schimb de break-uri la 3-3. Sorana Cîrstea a avut un moment bun la 5-4 pentru ea şi şi-a procurat 3 mingi de break şi set, valorificând-o pe ultima.

În setul decisiv, echilibrul s-a păstrat doar până la 3-3, când Noskova a revenit de la 40-0 şi a făcut break-ul pe care apoi nu l-a mai cedat, câştigând meciul şi obţinând calificarea în optimile de finală.

Pentru prezenţa în turul doi la Brisbane, Cîrstea va fi recompensată cu 14.000 dolari şi 32 de puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici