Sorana Cîrstea eliminată din primul tur la Transylvania Open, din postura de favorită principală

Două mari surprize marţi seara la turneului de tenis WTA 250 Transylvania Open de la Cluj Napoca. În ultimul meci al serii în Cluj Arena, germana Eva Lys a eliminat-o pe favorita principală Sorana Cîrstea. Tot marţi, Gabriela Ruse a eliminat-o şi pe favorita numărul 2.

540 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea eliminată din primul tur la Transylvania Open, din postura de favorită principală

Sorana Cîrstea eliminată din primul tur la Transylvania Open, din postura de favorită principală

Sorana Cîrstea (26 WTA) a fost învinsă relativ uşor, în doar o oră şi 14 minute cu 6-3, 6-3, la prima ei participare la turneul de la Cluj Napoca, într-un meci cu 9 game-uri cedate la serviciu, din totalul de 18 jucate.

Germana Eva Lys (133 WTA) o va înfrunta în turul secund pe câştigătoarea meciului de miercuri dintre Jaqueline Cristian şi elveţianca Celine Naef.

Tot marţi la Transylvania Open, Ana Bogdan şi Gabriela Ruse au trecut în turul secund al competiţiei.

Ana Bogdan (73 WTA, cap de serie numărul 5) a învins-o cu 6-4, 6-1 pe bulgara Viktoriya Tomova şi se va întâlni în optimi cu sportiva cehă de 17 ani Nikola Bartunkova (289 WTA).

Gabriela Ruse (188 WTA) a trecut în optimi după un meci mult mai disputat, de americana Alycia Parks (54 WTA), favorită numărul doi a turneului. Ruse s-a impus cu 6-2, 1-6, 6-4, după două ore şi 18 minute.

Ea se va confrunta în turul secund cu maghiara Anna Bondar (116 WTA).

Au mai obţinut calificarea în turul următor, după meciurile de luni, şi româncele Patricia Ţig şi Miriam Bulgaru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici