Sorana Cîrstea o va întâlni pe Karolina Pliskova în optimile turneului de la Beijing

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 al turneului Premier Mandatory de la Beijing, după ce a învins-o cu 7-6, 6-0 pe Christina McHale (SUA). Următoarea adversară este Karolina Pliskova, una din adversarele Simonei Halep în lupta pentru locul 1 mondial.

726 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea o va întâlni pe Karolina Pliskova în optimile turneului de la Beijing

Sorana Cîrstea o va întâlni pe Karolina Pliskova în optimile turneului de la Beijing

Revenită în Top 50 mondial după turneul de la Wuhan de săptămâna trecută, Sorana Cîrstea îşi continuă ascensiunea în circuitul mondial. Azi a făcut o altă partidă solidă, în faţa unei jucătoare pe care nu o bătuse niciodată, Christina McHale. Reprezentanta României a intrat puţin mai greu în joc, în special la serviciu, astfel că s-a văzut condusă cu 4-1 în primul set. Ea şi-a cedat serviciul de fiecare dată în primele trei ocazii. Eleva lui Adrian Cruciat şi-a păstrat însă calmul, iar cursa de recuperare a venit pe serviciul adversarei, care la rândul ei a avut probleme.


Sorana a prins încredere din momentul în care şi-a câştigat primul serviciu, la scorul 2-4, iar de atunci totul a curs în favoarea ei. Românca a fost tot mai consistentă în joc şi a recuperat cele două break-uri, primul set fiind decis totuşi în tie-break (7-4). Încrederea sportivei din Statele Unite a scăzut proporţional cu fiecare reuşită a adversarei, astfel că setul doi a fost la discreţia Soranei! Cîrstea nu a mai avut nicio ezitare pe propriul serviciu, a fost la un nivel foarte ridicat şi la retur, a realizat trei break-uri la rând şi a închis meciul cu un concludent 6-0!

Sorana Cîrstea este în turul 3 la Beijing şi la fel ca şi Simona Halep se pregăteşte poate de cel mai interesant meci al sezonului, o întâlnire cu Karolina Pliskova, numărul 4 mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici