Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi de finală la Miami

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 28, s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale turneului de la Miami (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 4,2 milioane de dolari.

329 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi de finală la Miami

Sorana Cîrstea (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

Cîrstea a învins-o, în turul trei, cu scorul de 6-4, 6-0, după 58 de minute, pe Angelique Kerber (Germania), a şasea favorită a competiţiei şi poziţia a şasea în ierarhia mondială, informează site-ul oficial al competiţiei

În optimile de finală, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Jelena Jankovici (Serbia), locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22, care a trecut, cu scorul de 7-6 (9/7), 6-4, de Nadia Petrova (Rusia), a 11-a favorită a competiţiei şi poziţia 12 în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în optimi de finală la Miami, Cîrstea va primi 140 de puncte WTA şi un cec în valoare de 47.575 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici