Sorana Cîrstea trece în turul secund la Cincinnati cu o victorie categorică

De mai puţin de o oră a avut nevoie Sorana Cîrstea pentru a o învinge în primul tur al turneului de tenis de la Cincinnati pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (21 WTA), cu un categoric 6-0, 6-2, în doar 58 de minute.

429 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea trece în turul secund la Cincinnati cu o victorie categorică

Sorana Cîrstea, Facebook

Ajunsă de săptămâna aceasta cea mai bine clasată jucătoare de tenis română, după ce Simona Halep a ieşit din top 500, Cîrstea, actualmente pe 31 în ierarhia WTA, a făcut un meci despre care scorul spune tot.

În primul set, bucureşteanca a pierdut doar 7 schimburi de mingi, adjudecându-şi toate cele 6 game-uri fără ca Alexandrova să câştige mai mult de două mingi într-un game.

Cîrstea şi-a continuat seria de game-uri câştigătoare şi în setul secund, ajungând la un total de 8, înainte ca rusoaica să câştige primul game pe propriul serviciu şi chiar să facă şi un break, pentru 2-2.

Au urmat alte 4 game-uri câştigate de româncă, din care ultimul foarte disputat, Cîrstea valorificând a cincea minge de meci.

În turul secund, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe favorita numărul 8 a turneului sportiva greacă Maria Sakkari, care a avut tur liber.

Prezenţa în turul secund îi aduce lui Cîrstea 60 de puncte WTA şi un premiu de 17.930 dolari.

Tot la Cincinnati, în turul inaugural, Camelia Begu a fost învinsă de Marie Bouzkova, cu 6-2, 6-2 şi a părăsit turneul american dotat cu premii în valoare de 2.788.468 dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici