Sorin Boca: Bergodi vine sâmbătă să negociem

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat că antrenorul italian Cristiano Bergodi este aşteptat, sâmbătă, la Iaşi pentru a negocia preluarea conducerii tehnice a echipei din dealul Copoului.

10 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca: Bergodi vine sâmbătă să negociem

Preşedintele clubului Poli Iaşi Sorin Boca (Imagine: Mediafax Foto)

"După demisia domnului Ionuţ Popa, am decis să aducem la echipă un antrenor experimentat şi care a mai antrenat în Liga I. Domnul Cristiano Bergodi se încadrează în cerinţele noastre şi de aceea în urmă cu câteva zile am demarat discuţiile pentru preluarea echipei de dumnealui", a afirmat Sorin Boca.

"Domnul Bergodi ne-a anunţat astăzi (n.r. - vineri) că vine sâmbătă la Iaşi să negociem preluarea conducerii tehnice a echipei noastre. El va ajunge, am înţeles, mâine (n.r. - sâmbătă) seară, cu avionul, în jurul orei 22.00", a mai adăugat Boca.

Căpitanul formaţiei ieşene, Bogdan Onuţ, a spus că speră ca noul antrenor să-şi susţină jucătorii la fel ca Ionuţ Popa: "Am auzit şi eu că domnul Bergodi ar putea prelua Politehnica Iaşi. Noi, jucătorii, nu avem nimic împotrivă. Dacă oficialii clubului au decis aşa, atunci noi trebuie să acceptăm. Tot ce sperăm este ca domnul Bergodi să fie alături de noi, aşa cum a fost Ionuţ Popa, şi să ne ajute să luăm banii restanţi. Am înţeles că acţionarii ne-au promis că ne vor da banii pe noiembrie până la plecarea în cantonament şi, în cel mai scurt timp, nu vor mai fi probleme financiare".

Citeşte şi:

Ionuţ Popa şi-a dat demisia de la Poli Iaşi

Popa l-a recomandat pe Bodrea pentru funcţia de antrenor

Boca: Marian Bondrea poate fi o variantă

Bondrea ar încerca să salveze pe Poli Iaşi de la retrogradare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici