Sorin Boca: Până la sfârşitul săptămânii vom numi un nou antrenor

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat luni seară, la reunirea lotului, că în cel mai scurt timp va fi numit un nou antrenor în locul lui Ionuţ Popa, care şi-a dat demisia.

11 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca: Până la sfârşitul săptămânii vom numi un nou antrenor

Sorin Boca: Până la sfârşitul săptămânii vom numi un nou antrenor

"Aşa cum ştiţi, domnul Ionuţ Popa şi-a dat astăzi (n.r. - luni) demisia. Motivaţiile demisiei sunt problemele personale şi instabilitatea financiară a echipei. Despre problemele personale nu vorbesc, dar referitor la cele financiare vreau să spun că sunt semne de îmbunătăţire. În această săptămână se vor achita restanţele către jucători pe luna octombrie, iar până la sfârşitul lunii vom da
banii pe decembrie. Personal îmi pare că domnul Popa şi-a dat demisia, dar este decizia lui şi nu am ce face. Până la sfârşitul săptămânii vom numi un nou antrenor. Nu am discutat încă nicio variantă din respect pentru domnul Popa, dar în zilele următoare vom anunţa cine va fi noul antrenor al Politehnicii Iaşi. Până la plecarea în cantonament, Poli Iaşi va avea antrenor. În mod normal, echipa ar trebui să plece în cantonament la Debrecen, în Ungaria, pe 16 ianuarie, dar data şi locaţia ar putea fi modificată de noul antrenor", a declarat Sorin Boca.

Oficialul formaţiei ieşene, care a stat de vorbă cu jucătorii înaintea antrenamentului a spus că le-a cerut celor care nu cred că echipa se poate salva să plece: "Le-am spus băieţilor care este situaţia cu banii şi le-am cerut să strângem rândurile şi să credem toţi că ne putem atinge obiectivul. Cei care nu cred acest lucru sunt liberi să plece. Nimeni nu a cerut să părăsească echipa".

Sorin Boca a stat de vorbă şi cu cei 50 de suporteri care au venit la club şi le-a explicat care este situaţia cu Ionuţ Popa, transmiţându-le că în cel mai scurt timp va fi numit un nou antrenor.

Citeşte şi:

Ionuţ Popa şi-a dat demisia de la Poli Iaşi  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici