Sorin Boca: Rapid porneşte cu prima şansă

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat că formaţia Rapid porneşte cu prima şansă în partida de sâmbătă, dar a precizat că se aşteaptă la un rezultat cât mai bun pentru elevii lui Ionuţ Popa.

13 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca: Rapid porneşte cu prima şansă

Sorin Boca: Rapid porneşte cu prima şansă (Imagine: Mediafax Foto)

"Târâş-grăpiş am ajuns şi la ultima etapă a turului de campionat. Vom avea în faţa formaţia Rapid Bucureşti, o echipă la care s-a investit foarte mult şi care are jucători valoroşi, cel puţin din punct de vedere al contractelor. Rapid porneşte cu prima şansă în partida cu noi, dar eu cred că avem şi noi şansa noastră şi ne dorim să obţinem cât mai mult. Nu pot decât să sper că ne vom îmbogăţi după partida cu Rapid zestrea noastră de puncte", a afirmat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că imediat după partida cu Rapid, jucătorii din dealul Copoului vor intra în vacanţă: "Am decis de comun acord cu antrenorul Ionuţ Popa ca imediat după partida cu Rapid jucătorii să intre în vacanţă. Nu pot spune nimic de restanţele financiare, iar dacă jucătorii pleacă în vacanţă, când să le mai dăm banii? Lotul se va reuni pe 12 ianuarie. Nu am stabilit încă programul pentru perioada de pregătire de iarnă. Avem mai multe variante atât în ţară cât şi în străinătate. Rămâne ca în perioada imediat următoare intrării în vacanţă a jucătorilor să decidem unde va pleca echipa în cantonamentul de iarnă", a adăugat Boca.

Meciul Poli Iaşi - Rapid, din etapa a XVII-a a Ligii I, este programat sâmbătă, la ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici