Sorin Boca: Toţi jucătorii de la Poli Iaşi sunt transferabili

Preşedintele grupării Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, miercuri, că toţi jucătorii din dealul Copoului sunt liberi să plece dacă primesc oferte convenabile pentru club.

17 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca: Toţi jucătorii de la Poli Iaşi sunt transferabili

Sorin Boca: Toţi jucătorii de la Poli Iaşi sunt transferabili (Imagine: Mediafax Foto)

"Toţi jucătorii noştri sunt transferabili. Dacă vreunul dintre jucătorii noştri vine cu o ofertă care să avantaje clubul, îi dăm drumul să plece. Deocamdată nu şi-a manifestat nimeni intenţia de părăsi echipa. Singurul jucător care a plecat este Andre Todescato, la care am renunţat. El a fost împrumutat până în această vară, cu posibilitate de prelungire a înţelegerii. În condiţiile în care nu a dat randamentul scontat, am ales să renunţăm la serviciile acestui jucător“, a declarat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că îşi doreşte ca Leandro da Silva, Jose Montiel şi Petar Jovanovic să continue la gruparea din dealul Copoului: „Pentru Montiel, am trimis o hârtie la Reggina, clubul de care aparţine, prin care am cerut să ni-l mai lase împrumut pentru încă un an, cu posibilitate de cumpărare. Aşteptăm acum un răspuns din partea italienilor. În ceea ce-l priveşte pe Leandro da Silva, acesta este un tânăr de perspectivă, care însă a avut ghinionul să se accidenteze şi să nu poată juca. De aceea am trimis o hârtie celor de la FK Most, echipa de care aparţine, pentru a ni-l lăsa împrumut încă jumătate de an. Rămâne de văzut ce decizie vor lua oficialii formaţiei din Cehia. Referitor la Petar Jovanovic, la fel, noi am dori să continue la Poli Iaşi, tot sub formă de împrumut. Am înţeles, totuşi, că oficialii grupării FC Vaslui, de care aparţine jucătorul, nu ar agrea o asemenea variantă, ei fiind dispuşi doar să-l vândă“.

În ceea ce-l priveşte pe mijlocaşul Sebastian Sfârlea, aflat la final de contract cu Poli Iaşi, Boca a spus că totul depinde de jucător: „Am purtat mai multe discuţii cu Sfârlea şi i-am propus o sumă pentru prelungirea contractului. Acum depinde numai de Sfârlea dacă va accepta acea sumă şi va rămâne în continuare la noi sau va alege să plece la altă echipă“.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici