Sorin Cârţu a fost suspendat şase etape de Comisia de Disciplină a LPF

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a fost suspendat şase etape de Comisia de Disciplină a LPF şi a fost amendat cu suma de 6800 de lei, pentru gestul de la finalul meciului cu Unirea Urziceni, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, preşedintele comisiei, Ion Neagu.

18 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu a fost suspendat şase etape de Comisia de Disciplină a LPF

Sorin Cârţu a fost suspendat şase etape de Comisia de Disciplină a LPF (Imagine: Mediafax Foto/Constantin Vladescu)

"Cârţu nu a fost prezent. Ne-a trimis o adresă prin care ne spune că nu este vinovat, dar atât. Cum nu eşti vinovat când faci semnele alea?", a declarat Ion Neagu pentru MEDIAFAX.

La finalul meciului cu Unirea Urziceni, scor 0-0, Sorin Cârţu şi-a încrucişat mâinile, ca şi cum ar fi avut cătuşe la mâini, şi i-a arătat acest semn arbitrului Augustus Constantin, fiind nevoie de intervenţia unor membri ai staff-ului echipei Pandurii pentru a-l îndepărta pe tehnician de pe teren.

Comisia de Disciplină i-a mai suspendat câte o etapă şi amendat cu câte 740 de lei pe jucătorii eliminaţi în runda XI: Pecnik (Poli Iaşi), Păcurar (Pandurii Târgu Jiu) şi Traore (CFR Cluj).

"Cazul clubului CFR de la meciul cu FC Timişoara, legat de acele incidente, cu petarda aruncată din tribună, l-am amânat pentru 4 noiembrie. Noi am primit o solicitare în acest sens de la cei de la Cluj, care ne-a spus că a fost totul prea din scurt ca să-şi poată pregăti apărarea. Tot pentru 4 noiembrie am citat şi observatorul, să ne spună părerea. Până atunci am solicitat celor două cluburi să ne spună modul de organizare al suporterilor pe stadion", a declarat Ion Neagu pentru MEDIAFAX.

Tot pentru 4 noiembrie a fost amânat şi cazul meciului Gaz Metan Mediaş - FC Braşov, când au fost aprinse două torţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici