Sorin Cârţu a intrat în silenzio stampa

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a anunţat, sâmbătă, că a intrat în silenzio stampa, justificându-şi decizia prin faptul că i s-a reproşat că i-a criticat în public pe jucătorii săi.

8 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu a intrat în silenzio stampa

Sorin Cârţu a intrat în silenzio stampa (Imagine: Mediafax Foto)

"Gata, nu mai vorbesc cu nimeni. Nici înainte, nici după meciuri nu voi mai da nicio declaraţie presei. Nu fac asta pentru că m-ar fi deranjat ce s-a scris în presă, ci pentru că mi s-a reproşat faptul că am dat în jucători. De acum înainte nu mai dau declaraţii referitoare la jucători sau prestaţia lor", a afirmat Sorin Cârţu, care a precizat că va trimite la conferinţele de presă antrenorii secunzi.

Fotbaliştii au reclamat la conducerea clubului faptul că antrenorul îi acuză public de pierderea meciurilor sau de unele greşeli pe care le fac la jocuri, lucru care nu s-a întâmplat în tur. Preşedintele Marin Condescu le-a spus însă jucătorilor că nu îi va ţine cu forţa la Târgu Jiu şi că dacă au nemulţumiri sunt liberi să plece: "Sunteţi liberi ca păsările cerului să plecaţi. Legitimez luni, la FRF, zece juniori şi am soluţii să jucăm mai departe. Nu vă ţin cu forţa la Pandurii şi vă dau gratis!"

Pandurii Târgu Jiu a disputat, sâmbătă, un meci amical între jucătorii din lotul antrenat de Sorin Cârţu, care s-au împărţit în două echipe. La prima echipă au evoluat Mingote, Rusu, Rus, Chibulcutean, Cardoso, Hidişan, Vancea, Stângă, Stancu, Tremonti şi Raskovici, iar la formaţia a doua au jucat Stanca, Popete, Martinovici, Avrămescu, Rada, Grecu, Tilincă, Vasilache, Pârvu, Arrieta şi Andelkovici. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1, golurile fiind înscrise de Raskovici şi Arrieta.

Murgan si Piţurcă s-au antrenat separat de echipă fiind accidentaţi, iar pe percursul meciului s-au mai accidentat Cardoso şi Vancea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici