Sorin Cârţu a renunţat la atacantul bosniac Ozren Peric

Antrenorul echipei Pandurii, Sorin Cârţu, a renunţat la atacantul bosniac Ozren Peric, aflat în probe la formaţia din Târgu Jiu în cantonamentul din Austria.

22 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu a renunţat la atacantul bosniac Ozren Peric

Sorin Cârţu a renunţat la atacantul bosniac Ozren Peric (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Fost component al naţionalei de tineret a Bosniei-Herţegovina, Peric a jucat ultima dată în Slovenia, la NK Rudar Velenje, după ce a evoluat timp de trei ani la Sturm Graz.

Jucătorul a fost urmărit de antrenorul Sorin Cârţu în repriza a doua a meciului amical cu formaţia turcă Denizlispor, scor 2-2, dar nu l-a convins pe tehnician că poate juca la Pandurii.

Cârţu nu a fost mulţumit de calităţile fotbalistului şi a renunţat să-l mai testeze, Peric părăsind deja cantonamentul echipei.

Brazilianul Everson Lima a fost testat de Cârţu

Lima vine de la o echipă din Malta, dar e liber de contract. El a fost observat de Sorin Cârţu când se afla în probe la slovenii de la Ceske Budejovice, echipă cu care Pandurii au jucat un meci amical în acest stagiu din Austria.

Everson Alan da Lima este fundaş dreapta, are 23 de ani şi a jucat ultima dată la Tarxien Rainbows FC din Malta, în sezonul 2008/2009, anterior evoluând în Brazilia, la echipele Paulista, Guaratigueta şi Juventus Sao Polo.

Lima a jucat toate cele 90 de minute ale meciului cu Denizlispor, fiind folosit în prima repriză fundaş dreapta, iar în repriza a doua fundaş central.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici