Sorin Cârţu: Am bătut palma cu Ioan Neculaie, voi fi antrenorul Braşovului

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat, luni, că a bătut palma cu patronul Ioan Neculaie şi va fi noul antrenor principal al echipei FC Braşov, dar a precizat că încă nu au fost semnate actele.

181 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu: Am bătut palma cu Ioan Neculaie, voi fi antrenorul Braşovului

Sorin Cârţu: Am bătut palma cu Ioan Neculaie, voi fi antrenorul Braşovului (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu domnul Neculaie. Am discutat şi am bătut palma. Miercuri la ora 12.00 mă întâlnesc cu domnul Neculaie şi cu cei din conducerea clubului şi mai discutăm şi semnăm contractul. Am discutat trei ore cu Ioan Neculaie ca să ne cunoaştem, dar în principiu ne-am înţeles. Oferta a venit cam acum o săptămână. N-am stabilit durata contractului. Normal ar fi să semnez un contract până în vară cu drept de prelungire pentru încă un sezon. Obiectivul va fi să terminăm mai bine decât sezonul trecut", a spus Cârţu la DigiSport.

FC Braşov este pregătită în acest moment de Adrian Szabo, tehnicianul formaţiei de juniori. El a fost numit interimar la echipa mare după demiterea lui Ionuţ Badea, în 18 septembrie, şi plecarea lui Viorel Hizo la nici 24 de ore după ce fusese prezentat oficial.

Sorin Cârţu, în vârstă de 56 de ani, a mai pregătit în cariera sa formaţiile Universitatea Craiova, Electroputere Craiova, naţionala de tineret a României, Rapid Bucureşti, Extensiv Craiova, Veria, Oţelul Galaţi, FC Argeş, Politehnica Timişoara, Progresul Bucureşti, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, Steaua Bucureşti şi ALRO Slatina.

Cârţu a fost în tribună la partida pe care FC Braşov a câştigat-o, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei CSMS Iaşi, în etapa a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici