Sorin Cârţu, noul antrenor al echipei FC Braşov

Tehnicianul Sorin Cârţu va prelua funcţia de antrenor principal al echipei FC Braşov, iar miercuri va conduce primul antrenament al ardelenilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului.

180 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu, noul antrenor al echipei FC Braşov

Sorin Cârţu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sorin Cârţu este prezent în tribună la meciul pe care FC Braşov îl susţine, în acest moment, pe teren propriu, cu echipa CSMS Iaşi, în etapa a XI-a a Ligii I.

FC Braşov este pregătită în acest moment de Adrian Szabo, tehnicianul formaţiei de juniori. El a fost numit interimar la echipa mare după demiterea lui Ionuţ Badea, în 18 septembrie, şi plecarea lui Viorel Hizo la nici 24 de ore după ce fusese prezentat oficial.

Sorin Cârţu, în vârstă de 56 de ani, a mai pregătit în cariera sa formaţiile Universitatea Craiova, Electroputere Craiova, naţionala de tineret a României, Rapid Bucureşti, Extensiv Craiova, Veria, Oţelul Galaţi, FC Argeş, Politehnica Timişoara, Progresul Bucureşti, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, Steaua Bucureşti şi ALRO Slatina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici