Soţia lui Schumacher le mulţumeşte fanilor pentru susţinere: "Ne aflăm într-o fază care probabil va dura mult. Suntem încrezători că timpul va fi aliatul lui Michael"

Corinna Schumacher, soţia septuplului campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, le-a mulţumit fanilor pentru susţinere, în programul oficial al Marelui Premiu al Gemraniei, cursă ce va avea loc duminică, la Hockenheim.

359 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Schumacher le mulţumeşte fanilor pentru susţinere: "Ne aflăm într-o fază care probabil va dura mult. Suntem încrezători că timpul va fi aliatul lui Michael"

Corinna Schumacher (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Acesta este un mesaj pentru toţi cei care au urmărit cu pasiune sportul lui Michael, alături de el, toţi aceşti ani, şi care l-au susţinut şi în ultimele şase luni, departe de pistă", a notat Corinna Schumacher în mesajul de pe pagina 6 a programului. "Acest Grand Prix îmi oferă oportunitatea perfectă de a vă mulţumi cordial pentru încurajări şi pentru energia pozitivă pe care i-o transmiteţi în continuare lui Michael. Trebuie să vă spun că toate mesajele voastre de simpatie ne-au emoţionat profund. Este plăcut să ştim că am trecut împreună peste o perioadă extrem de grea. Acum ne aflăm într-o fază care probabil va dura mult. Suntem încrezători că timpul, ca în toţi acei ani în Formula 1, va fi aliatul lui Michael în această luptă", a adăugat soţia lui Schumacher.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher s-a aflat în comă. El a fost transferat la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, unde urmează perioada de recuperare. Spitalul se află la aproximativ 40 de kilometri de locuinţa fostului pilot, de la Gland.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici