Southampton a promovat în Premier League cu o victorie la baraj în faţa lui Leeds

127 afișări
Imaginea articolului Southampton a promovat în Premier League cu o victorie la baraj în faţa lui Leeds

Southampton a promovat în Premier League cu o victorie la baraj în faţa lui Leeds

Adam Armstrong a fost cel care a câştigat meciul, golul său din prima repriză fiind suficient pentru a învinge o echipă a lui Leeds care s-a chinuit să dea o replică semnificativă. Rezerva Daniel James a fost cel mai aproape de egalare când şutul său a lovit bara în finalul reprizei secunde.

Southampton se alătură în sezonul viitor în Premier League câştigătoarei campionatului Leicester City şi vicecampioanei Ipswich Town, cea din urmă promovată după o absenţă de 22 de ani din prima ligă.

Southampton a marcat golul decisiv în minutul 24, când Armstrong a preluat o minge de la Will Smallbone şi a trimis-o pe lângă portarul Illan Meslier, înscriiind al 24-lea său gol al sezonului.

Promovarea înseamnă că Saints va primi cel puţin 140 de milioane de lire sterline, potrivit unei analize realizate de Deloitte's Sports Business Group.

Această sumă ar putea creşte la peste 305 milioane de lire sterline dacă echipa lui Russell Martin va evita retrogradarea după primul sezon în Premier League, potrivit Deloitte.

Southampton, care a terminat pe locul patru în Championship, la un loc în spatele lui Leeds, a învins West Bromwich Albion cu 3-1 la general în semifinala de baraj, după ce a remizat în prima manşă 0-0.

Sfinţii au terminat la nouă puncte de locurile de promovare directă, într-un sezon care a inclus o serie de 22 de meciuri fără înfrângere în campionat, după patru înfrângeri consecutive în septembrie.

A fost a treia victorie a lui Saints în faţa lui Leeds în timpul sezonului, după ce i-a învins de două ori ori în campionat în timpul sezonului regulat, inclusiv o victorie cu 2-1 în deplasare în ultima etapă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici