Spania se vede deja "Campeon"

"Campeon!", "Campeon!" (Campioana!) au scandat, joi noapte, fanii spanioli în piaţa Colon şi în localurile din centrul Madridului, după victoria cu scorul de 3-0 a Spaniei în faţa Rusiei şi calificarea în finala Campionatului European.

17 afișări
Imaginea articolului Spania se vede deja "Campeon"

Spania se vede deja "Campeon" (Imagine: Mediafax/AFP)

Cei peste 10.000 de suporteri strânşi în faţa ecranelor uriaşe din Colon au început să sărbătorească victoria imediat după golul de 3-0 marcat de David Silva, înainte de a pleca spre centrul capitalei Spaniei.

"De această dată, duminică vom fi campioni în finala cu Germania", a declarat un suporter, Juan, înconjurat de trei prieteni cu berile în mână, pregătindu-se de o lungă noapte de sărbătoare şi strigând "Viva Espana".

"Avem o frumoasă ocazie duminică să câştigăm Campionatul European pentru prima oară după triumful din 1964", a declarat vicepreşedintele Guvernului, Maria Teresa Fernandez de la Vega, care a asista la meciul de la Viena.

Sărbătoarea suporterilor nu a fost atât de mare ca după sfertul de finală cu Italia, însă şi acum mulţi suporteri s-au îndreptat spre piaţa Cibeles, unde îşi sărbătoreşte titlurile echipa Real Madrid.

"Suntem extrem de încântaţi. Ne-am liniştit după golul doi", a declarat, pentru postul Cuatru, prinţul moştenitor Felipe de Bourbon, care a fost prezent la meciul de la Viena alături de soţia lui, Letizia.

"Există o mare încredere pentru finală", a adăugat prinţul, care ieşea din vestiarul jucătorilor. El a adăugat că speră să asiste la finala de duminică, însă nu ştie dacă vor fi locuri pentru el şi soţia lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici