Spania va găzdui un al doilea Grand Prix de Formula 1 (presă)

Postul spaniol de radio Cadena Cope a anunţat, miercuri, că patronul Formulei 1, Bernie Ecclestone, a semnat un acord pentru ca un al doilea Grand Prix de Formula 1 să aibă loc în Spania, pe străzile din Valencia, începând cu sezonul viitor, informează site-ul f1.live.com.

1 afișare

În prezent, Spania găzduieşte un Grand Prix pe circuitul Catalunyei, de lângă Barcelona.

Potrivit sursei citate, un anunţ în acest sens va fi făcut, joi, la Barcelona, de către Bernie Ecclestone. Cadena Cope menţionează că noul Grand Prix va purta denumirea de"Marele Premiu al Europei", ţinând cont de faptul că această denumire nu mai este folosită pentru unul dintre MP ce se desfăşurau anual în Germania. După ce s-a decis ca Germania să găzduiască, prin rotaţie, cele două Grand Prix-uri, ediţia din 2008 a cursei de la Hockenheim se va numi Marele Premiu al Germaniei. Germania va găzdui în 2007 un MP la Nurburgring, pe data de 22 iulie.

Cotidianul Marcascrie, miercuri,că au existat mai multe întâlniri între Ecclestone şi preşedintele Comunităţii Autonome din Valencia, Francisco Camps, pentru a se negocia acest acord. În urma unei astfel de întâlniri, din 4 aprilie,de la Londra, participanţii au declarat că s-a făcut un pas înainte pentru ca un MP de Formula 1 să aibă loc la Valencia.

MP al Spaniei din acest an, a patra etapă a Campionatului Mondial,este programat la sfârşitul acestei săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici