Spectacolul driftului se mută în acest weekend la Prejmer. Toţi campionii din istoria României, anunţaţi la start

Toţi cei şase campioni naţionali la drift din istoria României vor lua startul în acest weekend la cea de-a doua etapă din cadrul Campionatului Naţional de Drift, care va avea loc pe circuitul de la Prejmer şi unde s-au înscris peste 40 de piloţi, inclusiv bulgari, anunţă Romanian Drift Community.

576 afișări
Imaginea articolului Spectacolul driftului se mută în acest weekend la Prejmer. Toţi campionii din istoria României, anunţaţi la start

Spectacolul driftului se mută în acest weekend la Prejmer. Toţi campionii, anunţaţi la start

Campionatul intern a debutat în urmă cu două săptămâni pe circuitul de la Mariapocs, cel mai bine clasat român fiind Rareş Girda, prezent şi acum la competiţia din judeţul Braşov. Pe lângă acesta, Traian Buse, Răzvan Frăţianu, Călin Ciortan, Istvan Szabo, Sorin Ene şi Stefan Stefanov, toţi campionii en-titre, vor fi prezenţi, la care se adaugă Niculae Dobre (campion King of Europe pe echipe alături de Ciortan) şi Ramona Rusu (campioană Queen of Europe).

Sâmbătă, începând cu ora 10:00 vor avea loc antrenamentele libere, urmate de calificări, iar duminică, de la aceeaşi oră va avea loc o nouă sesiune de pregătire, urmată de mult aşteptatele battle-uri, la clasele semi pro şi pro, de la ora 14:00. Accesul publicului va fi gratuit în ambele zile, iar fanii norocoşi vor avea ocazia de a testa Drift Experience chiar din dreapta piloţilor favoriţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici