Simona Halep: Mă simt pregătită, simt că am încredere şi am şansa mea să înving

Simona Halep a obţinut o victorie confortabilă joi seară la Roland Garros (6-4, 6-3 cu Tatiana Maria), iar sportiva noastră a vorbit la conferinţa de presă despre meciul câştigat într-o oră şi 22 de minute. Simona şi-a exprimat şi opinia vizavi de viitoarea adversară, rusoaica Daria Kasatkina.

245 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Mă simt pregătită, simt că am încredere şi am şansa mea să înving

Halep a declarat că a fost surprinsă de forţa Mariei, însă problemele au dispărut după ce şi-a reglat loviturile şi a ridicat astfel nivelul partidei.

"Cred că a fost un meci greu. Nu am mai jucat contra ei de mulţi ani şi nu mă aşteptam să joace la un nivel aşa de înalt, iar din cauza aceasta am fost puţin nesigură la început. Nu ştiam exact ce trebuie să fac, cum să o atac sau dacă să fac un pas în spate ori să joc la fel. Am început să alternez jocul. Cred că forehandul a fost mult mai bun decât în primul tur, dar încă pot face mai mult cu el. Am pierdut câteva servicii, dar pot să spun că am servit destul de bine. Meciul a fost excelent, de un nivel foarte bun. A fost o adversară foarte dificilă, e bine că am câştigat în două seturi", a spus Simona conform site-ului wtatennis.com.

A 3-a favorită a turneului de Grand Slam disputat pe zgură se va duela sâmbătă, în manşa a treia, cu Daria Kasatkina (Rusia, 28 WTA), o jucătoare mult mai periculoasă. Rusoaica are o problemă similară cu cea a Simonei, fiind accidentată la gleznă, iar românca şi-a făcut deja temele.

"Sunt nerăbdătoare să ne întâlnim, deşi niciodată nu e uşor să joc împotriva ei. Are un topspin foarte bun, aşa că va fi greu. Trebuie să o fac să alerge, pentru că şi ea e un pic accidentată, ca şi mine. Va fi un test dificil, o adevărată provocare. Mă simt pregătită, simt că am încredere şi am şansa mea să înving. Aşa că trebuie doar să urmez planul contra ei şi să cred că pot câştiga'', a încheiat Halep, sportivă care a învins-o pe Kasatkina în singurul meci direct de până acum, scor 6-3, 7-5 la Miami 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici