Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Roland Garros / Halep: Nu a fost uşor de jucat împotriva Janei, dar m-am descurcat bine

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 4 în clasamentul WTA, a câştigat, marţi, scor 6-2, 6-3, meciul jucat cu Jana Cepelova (Slovacia, 89 WTA) în primul tur al turneului de Mare Şlem de la Roland Garros (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 de euro.

2412 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Roland Garros / Halep: Nu a fost uşor de jucat împotriva Janei, dar m-am descurcat bine

Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Roland Garros

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi nouă minute. Simona şi-a adjudecat în 30 de minute primul set, scor 6-2, după ce a reuşit trei beak-uri şi şi-a cedat o singură dată serviciul, chiar în game-ul doi.

Halep a început rău actul secund şi s-a văzut condusă cu 2-0, însă a reuşit să egalaze şi chiar să preia conducerea la trei. A urma o serie de două break-uri, câte unul de fiecare parte, iar Simona şi-a păstrat avantajul, şi, cu ajutorul unui serviciu bun, s-a distanţat la 5-3. În ultimul game, sportiva din Constanţa a câştigat din nou pe serviciul adversarei şi a pus capăt setului, scor 6-3, în 39 de minute.

În turul secund, Simona Halep o va întâlni pe Tatjana Maria (Germania, 102 WTA). Pentru accederea în turul doi la Roland Garros, Halep va încasa un cec în valoare de 60.000 de euro şi 70 puncte în clasamentul mondial.

Simona Halep a învins-o, marţi, scor 6-2, 6-3, pe Jana Cepelova, în runda inaugurală a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros şi s-a calificat în turul secund, acolo unde a acces şi Sorana Cîrstea.

La finalul meciului, în interviul acordat pe teren, Halep a declarat că este foarte fericită pentru că are parte de o susţinere atât de instensă în tribunele turneului de la Paris.

”Sunt fericită să fiu aici, la Roland Garros! Nu a fost uşor de jucat împotriva Janei, pentru că este o jucătoare dificilă, dar astăzi m-am descurcat bine. Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care mă susţineţi, am şi fani francezi care m-au susţinut întotdeauna şi îmi aduc aminte cu plăcere de ediţia din 2014. Vreau să merg cât departe în turneu”, a spus Halep.

În turul secund, Simona Halep o va întâlni pe Tatjana Maria (Germania, 102 WTA). Pentru accederea în turul doi la Roland Garros, Halep va încasa un cec în valoare de 60.000 de euro şi 70 puncte în clasamentul mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici