Sorana Cîrstea a părăsit cu regret turneul de la Roland Garro: Cred că a fost ultimul meci de dublu al carierei

Sorana Cîrstea a părăsit cu regret turneul de la Roland Garros, învinsă joi de Carla Suarez Navarro, scor 7-5, 6-4, după un meci în care românca a suferit din punct de vedere fizic.

237 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea a părăsit cu regret turneul de la Roland Garro: Cred că a fost ultimul meci de dublu al carierei

Sorana Cârstea: Cred că a fost ultimul meci de dublu al carierei

Cîrstea era cotată cu şanse bune la calificarea în turul trei, însă o problemă apărută la umăr i-a dat toate planurile peste cap! Sorana s-a accidentat în timpul meciului de dublu jucat miercuri alături de croata Donna Vekic, din care s-a retras la scorul de 6-7, 6-2, 4-1 pentru Andreja Klepac (Slovenia) şi Maria Martinez (Spania). "Sori" nu mai vrea acum să audă de proba de dublu, în care evolua ocazional, pentru a nu îşi compromite din nou meciurile de simplu.

Supărarea este mare, ţinând cont că Sorana s-a înscris la dublu mai mult pentru amuzament.

"M-am accidentat la umăr în meciul de dublu, azi n-am putut să servesc şi normal că e greu să joci fără serviciu... Eram foarte ok fizic şi am zis să joc un meci de dublu. Am avut ghinion, probabil că a fost ultimul meci de dublu al carierei, nu cred că voi mai juca. Normal că regret. Eram foarte ok până ieri", a declarat Sorana, citată de blogul treizecizero.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici