Sport: Tito Vilanova va pleca de la FC Barcelona

Cotidianul catalan Sport anunţă, vineri, pe site-ul său, că tehnicianul Tito Vilanova va pleca de la FC Barcelona, de echipă urmând să se ocupe Joan Francesc Ferrer "Rubi".

278 afișări
Imaginea articolului Sport: Tito Vilanova va pleca de la FC Barcelona

Tito Vilanova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sport mai scrie că preşedintele Sandro Rosell şi directorul sportiv Andoni Zubizarreta vor anunţa în această seară plecarea lui Tito Vilanova, care acuză din nou probleme de sănătate.

Vilanova, fostul secund al lui Josep Guardiola, a preluat echipa sezonul trecut şi are contract cu FC Barcelona până în vara anului 2014.

Tito Vilanova, în vârstă de 44 de ani, a fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 2011. Vilanova a suferit în noiembrie 2011 o operaţie în cadrul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de la glanda parotidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici