Sportiv din Brazilia, suspendat pe viaţă din tenis. A primit şi o amendă de 180.000 de euro

Joao Olavo Soares de Souza, jucător de tenis din Brazilia care în 2015 ocupa locul 69 în clasamentul ATP, a fost suspendat pe viaţă de Tennis Integrity Unit pentru că a fost găsit vinovat pentru implicarea în meciuri trucate, anunţă indiatvnews.com.

185 afișări
Imaginea articolului Sportiv din Brazilia, suspendat pe viaţă din tenis. A primit şi o amendă de 180.000 de euro

Joao Olavo Soares de Souza, suspendat pe viaţă din tenis

Jucătorul de tenis în vârstă de 31 de ani nu a scăpat doar cu suspendarea, ci a fost şi amendat de Tennis Integrity Unit cu 180.000 de euro. În primă fază, Joao Olavo Soares de Souza a fost suspendat provizoriu în martie 2019, dar acum s-a luat hotărârea finală.

TUI a stabilit că jucătorul de tenis din Brazilia a fost implicat în mai multe meciuri trucate între sezoanele 2015 şi 2019, la turnee futures şi challenger organizate în America şi Europa (Brazilia, Mexic, SUA şi Cehia).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici