Sportivii au voie în bazine acoperite sau în aer liber. Competiţiile după 1 iunie, fără spectatori

  • După 1 iunie, activităţile de pregătire fizică a sportivilor se pot desfăşura în bazine acoperite sau aflate în aer liber
  • Competiţiile se vor desfăşura fără spectatori şi se evită sportul de contact
5812 afișări
Imaginea articolului Sportivii au voie în bazine acoperite sau în aer liber. Competiţiile după 1 iunie, fără spectatori

Sportivii au voie în bazine acoperite sau în aer liber. Competiţiile după 1 iunie, fără spectatori

Activităţile de pregătire fizică a sportivilor se pot desfăşura în bazine acoperite sau aflate în aer liber, pregătirea se poate face şi în spaţii închise, dar competiţiile se desfăşoară fără spectatori şi se evită sportul de contact, au stabilit autorităţile pentru perioada ce urmează după 1 iunie.
 
Potrivit hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU), din data de 1 iunie se permite organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive în aer liber, fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.
 
Tot din 1 iunie se va permite organizarea şi desfăşurarea în bazine acoperite sau aflate în aer liber, a activităţilor de pregătire fizică a sportivilor profesionişti şi a competiţiilor sportive, fără participarea spectatorilor, de asemenea, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.
 
Desfăşurarea, de către sportivii profesionişti, a activităţilor de pregătire fizică în spaţii închise, este permisă, dar cu respectarea regulilor de distanţare între participanţi
 
„Să se asigure minim 7 mp/persoană şi cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului”, se arată în hotărârea CNSU.
 
Potrivit documentului citat, măsurile nu se aplică activităţilor de pregătire şi competiţiilor sportive din domeniul sporturilor de contact.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
inot,
sport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici