Sportul alb mai pierde o vedetă: Tenismenul Tomas Berdych îşi va anunţa retragerea sâmbătă

Tenismenul Tomas Berdych (34 de ani) îşi va anunţa retragerea din activitate, sâmbătă, la Londra, unde va urmări partidele de la Turneul Campionilor.

109 afișări
Imaginea articolului Sportul alb mai pierde o vedetă: Tenismenul Tomas Berdych îşi va anunţa retragerea sâmbătă

Sportul alb mai pierde o vedetă: Tenismenul Tomas Berdych îşi va anunţa retragerea sâmbătă

Anunţul a fost făcut chiar de Berdych, printr-un clip video postat pe reţelele de socializare: "Am plănuit asta ca o mică surpriză pentru sâmbătă, când voi merge în Londra. Dar acum nu mai poate fi o surpriză pentru că a apărut peste tot vestea. E în regulă, mai multe informaţii vor apărea sâmbătă", a spus sportivul din Cehia.

Tomas Berdych a devenit jucător profesionist în 2002, iar cea mai bună clasare a atins-o în mai 2015, când a ajuns pe locul 4 ATP.

În cariera sa, cehul a câştigat 13 turnee ATP şi a ajuns în alte 19 finale. De asemenea, Berdych a disputat ultimul act şi la Wimbledon, în 2012, când a pierdut contra lui Rafael Nadal. În plus, acesta a câştigat de două ori Cupa Davis, alături de echipa Cehiei.

Ultima partidă disputată de Tomas Berdych a avut loc în luna august a acestui an, în primul tur de la US Open, contra americanului Jenson Brooksby, sco 1-6, 6-2, 4-6, 4-6.

Marţi, o retragere importantă a avut loc şi în circuitul feminin. Slovaca Dominika Cibulkova, în vârstă de 30 de ani, fost număr 4 WTA, a anunţat încetarea activităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici