Sportul şi-a reintrat în drepturi la Boston, la două zile după atacurile cu bombă de la maraton

Sportul şi-a reintrat în drepturi la Boston, la două zile după atacurile cu bombă de la maratonul din acest oraş, miercuri disputându-se meciul de hochei dintre echipa locală Bruins şi Buffalo Sabres, scor 2-3, în NHL.

92 afișări
Imaginea articolului Sportul şi-a reintrat în drepturi la Boston, la două zile după atacurile cu bombă de la maraton

Sportul şi-a reintrat în drepturi la Boston, la două zile după atacurile cu bombă de la maraton (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"We are Boston. We are Strong. Boston Strong" (Suntem Boston. Suntem puternici. Boston puternic) a fost mesajul video văzut în sală în timpul minutului de reculegere în memoria victimelor atacurilor de luni.

Cei 17.565 de spectatori din TD Garden au fost invitaţi să intoneze imnul naţional american, o schimbare faţă de cum se proceda de obicei (intonarea imnului de către un artist profesionist). La finalul intonării imnului, publicul a scandat: "USA, USA, USA".

Trei persoane au fost ucise şi peste 170 au fost rănite, luni, în două explozii violente care au avut loc în timpul maratonului din Boston (nord-estul Statelor Unite), un carnagiu produs în plin centru al oraşului.

Cele două explozii s-au produs "simultan", în apropierea liniei de sosire, la aproximativ 50-100 de metri distanţă, potrivit şefului poliţiei din Boston, Ed Davis.

Guvernatorul statului Massachusetts, Deval Patrick, a vorbit despre "peste 100 de răniţi dintre care unii sunt în stare gravă". Un băiat în vârstă de opt ani ar fi una dintre cele trei victime, potrivit presei americane, iar mai mulţi răniţi sunt, de asemenea, copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici