Sreten Sretenovici, suspendat două etape de Comisia de Disciplină

Fundaşul echipei FC Timişoara, Sreten Sretenovici, a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, după eliminarea din meciul cu Rapid, câştigat cu scorul de 1-0, în etapa a VI-a a Ligii I, informează site-ul oficial al federaţiei.

16 afișări
Imaginea articolului Sreten Sretenovici, suspendat două etape de Comisia de Disciplină

Sreten Sretenovici (Imagine: Mediafax Foto)

Fotbalistul Nicolae Muşat, de la CS Otopeni, a fost suspendat un meci şi amendat cu 700 de lei, după ce a fost eliminat pentru cumul de avertismente în partida cu FC Braşov, pierdută cu scorul de 0-2.

Aceeaşi sancţiune a primit-o şi dinamovistul Adrian Ropotan, care a primit cartonaşul roşu tot după două galbene, în meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-0. O decizie privind memoriul înaintat de FC Dinamo pentru anularea cartonaşului roşu primit de fundaşul Julio Cesar, pentru că ar fi participat la o încăierare pe teren, a fost amânată.

De asemenea, clubul CSM Ploieşti, din Liga a II-a, a fost sancţionat cu avertisment şi cu penalitatede 20.000 lei, din cauza incidentelor produse de proprii suporteri la jocul din deplasare cu Petrolul Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici