Stade de France nu mai este de vânzare

  • L'Équipe informează vineri că guvernul francez nu mai doreşte să vândă Stade de France, stadionul din suburbia parisiană Saint-Denis.
  • Prin urmare, Stade de France va fi aproape sigur dat din nou în concesiune.
  • Consorţiul Vinci-Bouygues şi duo-ul GL Events-Paris Entertainment Company sunt candidate.
105 afișări
Imaginea articolului Stade de France nu mai este de vânzare

Stade de France nu mai este de vânzare

Viitoarea gestionare a Stade de France, începând cu 1 iulie 2025, tocmai a suferit o schimbare semnificativă. Potrivit informaţiilor L'Équipe, guvernul francez a renunţat la ideea de a vinde stadionul din Saint-Denis. Oferta depusă de grupul "Stade de France notre bien commun" nu îndeplinea toate cerinţele legale stabilite de guvernul francez, în special cele impuse de Fininfra, agenţia de sprijin pentru finanţarea infrastructurii din cadrul Ministerului de Finanţe.

Prin urmare, această decizie duce la concluzia că singura soluţie, pentru moment şi cu excepţia unei schimbări de tendinţă, este atribuirea unei noi concesiuni. Doi candidaţi au depus oferte la 3 ianuarie: consorţiul Vinci-Bouygues, care deţine actuala concesiune, şi asocierea GL Events-Paris Entertainment Company.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici