Stadionul Arcul de Triumf a fost inaugurat

  • Recepţia stadionului Arcul de Triumf, a doua arenă finalizată pentru antrenamentele echipelor participante la meciurile organizate în Bucureşti la Euro 2020, devenit Euro 2021 din cauza pandemiei de COVID-19, a avut loc vineri.
  • Arcul de Triumf a fost gândit şi ca un centru de recuperare sportivă, unul dintre cele mai moderne din Europa din acest moment, conform spuselor lui Gheorghe Popescu, consilierul onorific al premierului pentru organizarea EURO 2020 la Bucureşti.
601 afișări
Imaginea articolului Stadionul Arcul de Triumf a fost inaugurat

Stadionul Arcul de Triumf a fost inaugurat

Stadionul are 8.200 de locuri în tribune, gazon hibrid încălzit şi cel mai modern centru de recuperare sportivă. Premierul Orban a declarat că acesta va fi templul rugby-ului românesc. Investiţia totală este de aproape 37 milioane de euro.

Arcul de Triumf a fost gândit şi ca un centru de recuperare sportivă, unul dintre cele mai moderne din Europa din acest moment, conform spuselor lui Gheorghe Popescu, consilierul onorific al premierului pentru organizarea EURO 2020 la Bucureşti.

Primarul Nicuşor Dan a subliniat că e nevoie ca Bucureştiul pe harta marilor competiţii sportive şi culturale, acest stadion fiind un pas important în acest sens.

Investiţia de aproape 37 milioane de euro e concretizată sub forma unui complex ce cuprinde stadionul cu 8200 locuri şi gazon hibrid încălzit, un hotel, centrul ultramodern de medicină sportivă, post control antidoping, zona mass – media cu sală de conferinţă, masa presei la tribuna oficială cu 100 de locuri, 25 de posturi de comentatori radio şi TV, zona flash interviu, zonă pentru studiouri de presă etc.

Întreg complexul a fost realizat în 17 luni, cu 5 luni mai devreme decât termenul stabilit prin contract.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
stadion,
recepţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici