Stadionul Central al Academiei Hagi a primit aviz favorabil pentru Liga I

Stadionul Central al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi a primit aviz favorabil pentru găzduirea meciurilor din Liga I, oficializarea omologării urmând să aibă loc miercuri, 8 iulie, informează academiahagi.tv.

897 afișări
Imaginea articolului Stadionul Central al Academiei Hagi a primit aviz favorabil pentru Liga I

Stadionul Central al Academiei Hagi a primit aviz favorabil pentru Liga I (Imagine: Stefan Ciocan/Mediafax Foto)

"Vineri a avut loc, la baza sportivă a Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, o inspecţie în vederea omologării arenei Centrale de la Ovidiu pentru găzduirea meciurilor de Liga I. Au participat reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal, ai Inspectoratului de Jandarmi Constanţa, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, ai Direcţiei Judeţene pentru Sport Constanţa, ai firmei care va asigura paza, cât şi reprezentanţii clubului FC Viitorul. După ce s-au inspectat toate zonele şi sectoarele din incinta şi exteriorul arenei Centrale a Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, FC Viitorul a primit aviz favorabil pentru găzduirea meciurilor de Liga I. Oficializarea omologării va avea loc miercuri, 8 iulie", se arată pe site-ul Academiei Hagi.

FC Viitorul va juca în prima etapă a Ligii I pe teren propriu, sâmbătă, 11 iulie, în compania echipei CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici