Stadionul de fotbal din Caracal va purta numele „Jane Niţulescu”

Începând cu luna aprilie, Stadionul „Parc” din Parcul Constantin Poroineanu va purta numele „Jane Niţulescu”, în memoria celui care a fost Jean Niţulescu, decedat la începutul acestui an.

115 afișări
Imaginea articolului Stadionul de fotbal din Caracal va purta numele „Jane Niţulescu”

Jean Niţulescu

„Ionel Dumitru Niţulescu, cunoscut de către cetăţenii municipiului Caracal „Jane Niţulescu”, născut pe 13 octombrie 1951 în Văleni judeţul Olt, a avut o carieră profesională impresionantă, cu o vechime totală în muncă de 51 de ani, contribuind semnificativ la dezvoltarea sportului în Caracal şi în împrejurimi.

Activitatea sa în domeniul sportiv în calitate de preşedinte şi vicepreşedinte a unor importante cluburi de fotbal din ţară a avut un impact profund asupra promovării sportului şi a talentelor locale pe scenele naţionale şi chiar internaţionale”, se specifică în raportul de specialitate înaintat Consiliului Local 

Jean Niţulescu a încetat din viaţă în prima zi a anului 2024, la vârsta de 72 de ani. De-a lungul anilor, a fost preşedinte sau vicepreşedinte la Universitatea Craiova, Extensiv Craiova, FC Caracal sau Alro Slatina.

Hotărârea de atribuire a denumirii „Jane Niţulescu” Stadionului municipal din Caracal a fost luată de către Consiliul Local al municipiului  în şedinţa ordinară a lunii martie, la propunerea deputatului Adrian Chesnoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici