Staful tehnic şi jucătorii echipei CSMS Iaşi, în "silenzio stampa"

Preşedintele executiv al clubului CSMS Iaşi, Florin Prunea, a hotărât intrarea în "silenzio stampa" pentru staful tehnic şi componenţii echipei, începând cu data de luni, 6 octombrie, se arată într-un comunicat al grupării moldovene, transmite corespodentul MEDIAFAX.

175 afișări
Imaginea articolului Staful tehnic şi jucătorii echipei CSMS Iaşi, în "silenzio stampa"

Preşedintele executiv al clubului CSMS Iaşi, Florin Prunea (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Urmare a comentariilor aparţinând unor foşti angajaţi ai clubului (n.r. - Pavel Hodea, fost preşedinte al Politehnicii Iaşi) şi a unor «persoane care fac parte din gruparea ieşeană» despre situaţia de la clubul de fotbal CSMS Iaşi, preşedintele executiv a hotărât intrarea în «silenzio stampa» pentru staful tehnic şi componenţii echipei, începând cu data de 6 octombrie 2014. Singurele informaţii legate de activitatea clubului ieşean, inclusiv despre pregătirea meciului cu FC Botoşani, din runda a 11-a, în care se doreşte victoria, vor putea fi obţinute de la preşedintele executiv, Florin Prunea, aflat la dispoziţia presei la orice oră şi în orice circumastanţe", se arată în comunicatul remis de gruparea CSMS Iaşi.

După disputarea a zece etape din Liga I, CSMS Iaşi se află pe ultimul loc al clasamentului, cu patru puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici